KotéKoer vzw

Welkom op onze website.


Barbecue

Schrijf u nu in voor de jaarlijkse BBQ van KotéKoer en kom als eerste te weten hoe onze volgende productie 'Legally Blonde' er zal uit zien.

De BBQ zal starten om 18u met een aangename receptie (drankje inbegrepen in de prijs). Hierna kunt u genieten van een uitgebreide BBQ met groentenbuffet. Afsluiten doen we met een dessertbuffet en wordt u vriendelijk uitgenodigd bij de castvoorstelling van 'Legally Blonde'.

Locatie: CC De Dijk, Blankenbergse Steenweg 221, 8000 Brugge

Datum: Zaterdag 25 juni 2016

Kostprijs: € 15 voor volwassenen / € 10 voor kinderen tot 12 jaar

Musicalkamp 2016

Voor de tweede maal organiseert KotéKoer vzw een eigen musicalkamp.

Vanaf 24 juli worden jongeren tussen 10 en 18 jaar ondergedompeld in een puur musicalbad. Naast acteren, zang en dans leren de deelnemers er ook kennismaken met het werk achter de schermen: decor, kostuums... Op het einde resulteert dit in een eigen toonmoment voor de ouders.
Locatie: Cc De Dijk,
Blankenbergse steenweg 22 te Brugge

Prijs: € 200

meer info

Urinetown

Neen, niet de stad, maar de musical!

Pistad, de musical, vertelt het verhaal over een stad waarin enorme waterschaarste heerst. Iedereen moet gebruik maken van openbare toiletten, beheerd door Pi Kwadraat. Dit hebzuchtige bedrijf reguleert het waterverbruik in de stad en vraagt absurde toegangsprijzen voor een toiletbezoekje. In District 9, de meest armtierige wijk van de stad, kunnen de inwoners de prijzen niet meer betalen. Bobbie Goud, de held van het verhaal, pikt dit niet en spoort de armen aan om in opstand te komen tegen Kleinharts bedrijf. Hij ontdekt echter dat het Lot onverwachte wendingen in petto heeft...

De musical 'Urinetown/Pistad' werd geschreven door Mark Hollman en Greg Kotis. Voor KotéKoer wordt dit de eerste show onder regisseuse Lotte Cools. Zij wordt hierin ondersteund door Taja Boudry. De vocale leiding is in handen van Pieter Roets, de choreografie werd bedacht door Thalassa Rombaut. Ruben Vanden Broucke begeleidt als dirigent dan weer het live-orkest. .

<
 

Recente foto's

Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Like ons op Facebook om op de hoogte te blijven van meer KotéKoer nieuws

Facebook
Facebook

 

Welkom op onze webstek

Dit Brugse productiehuis organiseert al enkele jaren hoogstaande musicals, waarbij liefhebbers de kans krijgen zich te ontplooien op een podium. Hierbij worden ze steeds ondersteund door een professioneel creatief en technisch team.

We werden reeds genomineerd voor de Vlaamse Musicalawards (Peter Pan) en wonnen twee Gouden Meeuwen, waaronder die voor de totale productie van Merrily We Roll Along. Op deze site leest u meer over onze huidige en vorige producties.

Hopelijk tot binnenkort op een volgende voorstelling van KotéKoer, als publiek of als acteur(-trice)/zanger(es)/danser(es)!

Contact

Ondernemingsnummer

Ons BTW-nummer en Kruispuntbank-ondernemingsnummer is
820.190.923

Rekeningnummer

IBAN: BE88 8917 5402 2941
BIC: VDSPBE91
(VDK Spaarbank)


Login