KotéKoer vzw

Welkom op onze website.


Legally Blonde

Vanaf heden is het mogelijk om tickets te bestellen voor deze musical. Hopelijk mogen we u binnekort verwelkomen op één van onze voorstellingen!

 

Ticketwinkel

Musicalkamp

Op ons nieuwjaarsgala kon u het nieuws al vernemen... Ook dit jaar pakt KotéKoer uit met een fenomenaal musicalkamp voor kinderen van 10 tot 18 jaar.

 

We moeten u helaas teleurstellen... wegens overdonderend succes is ons musicalkamp 2017 reeds volzet !

Geschiedenis van Broadway


KotéKoer presenteert u een avondvullend concert waarin de geschiedenis van Broadway in beeld, woord en zang uit de doeken gedaan wordt. U kunt als vereniging, bedrijf, school... ons boeken voor een muzikale reis doorheen Broadway met live zang en pianobegeleiding

Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder

"They didn't know it was impossible so they did it."

Marc Twain.

Welkom op onze webstek

Dit Brugse productiehuis organiseert al enkele jaren hoogstaande musicals, waarbij liefhebbers de kans krijgen zich te ontplooien op een podium. Hierbij worden ze steeds ondersteund door een professioneel creatief en technisch team..

We werden reeds genomineerd voor de Vlaamse musicalawards (Peter Pan) en wonnen twee Gouden Meeuwen, waaronder die voor de totale productie van Merrily We Roll Along. Op deze site leest u meer over onze huidige en vorige producties.

Hopelijk tot binnenkort op een volgende voorstelling van KotéKoer, als publiek of als acteur(-trice)/zanger(es)/danser(es)!

Contact

 • Tel:
  +32 479 56 13 96
 • Email:
  info@kote-koer.be
 • Adres:
  Hogeweg 78
  8200 Brugge
  België

Ondernemingsnummer

Ons BTW-nummer en Kruispuntbank-ondernemingsnummer is
820.190.923

Rekeningnummer

IBAN: BE88 8917 5402 2941
BIC: VDSPBE91
(VDK Spaarbank)


Login