KotéKoer vzw

Welkom op onze website.


Legally Blonde

Vanaf heden is het mogelijk om tickets te bestellen voor deze musical. Hopelijk mogen we u binnekort verwelkomen op één van onze voorstellingen!

 

Ticketwinkel

Musicalkamp

Bedankt aan alle deelnemers om er opnieuw een prachtkamp van te maken. Hou onze website zeker in de gaten om meer informatie voor onze volgende editie te verkrijgen!

 

 

Audities Bare


Vanaf heden kunt u zich inschrijven voor de audities van 'Bare'. De eerste ronde vindt plaats op 6/7/8 oktober. De Tweede ronde op 14 oktober. Wij wensen alle auditanten alvast veel succes. Inschrijven kan via volgend formulier:

 

Auditieformulier

Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder

"They didn't know it was impossible so they did it."

Marc Twain.

Welkom op onze webstek

Dit Brugse productiehuis organiseert al enkele jaren hoogstaande musicals, waarbij liefhebbers de kans krijgen zich te ontplooien op een podium. Hierbij worden ze steeds ondersteund door een professioneel creatief en technisch team..

We werden reeds genomineerd voor de Vlaamse musicalawards (Peter Pan) en wonnen twee Gouden Meeuwen, waaronder die voor de totale productie van Merrily We Roll Along. Op deze site leest u meer over onze huidige en vorige producties.

Hopelijk tot binnenkort op een volgende voorstelling van KotéKoer, als publiek of als acteur(-trice)/zanger(es)/danser(es)!

Contact

 • Tel:
  +32 479 56 13 96
 • Email:
  info@kote-koer.be
 • Adres:
  Hogeweg 78
  8200 Brugge
  België

Ondernemingsnummer

Ons BTW-nummer en Kruispuntbank-ondernemingsnummer is
820.190.923

Rekeningnummer

IBAN: BE88 8917 5402 2941
BIC: VDSPBE91
(VDK Spaarbank)


Login