KotéKoer vzw

Welkom op onze website.


Volg ons op instagram

Audities '3 Musketiers - De Musical'

Eén voor allen, en allen voor Eén. Voor de allereerste keer in de Brugse musicalgeschiedenis, steken KotéKoer vzw en TeamJacques vzw de koppen bij elkaar en brengen zij u een prachtig musicalspektakel.

Ter ere van de 150ste verjaardag van de Brugse Stadsschouwburg, werken beide verenigingen samen met Cultuurcentrum Brugge om deze speciale gelegenheid extra in de verf te zetten. In 2019 is het namelijk 150 jaar geleden dat 'Les Mousqetaires de la Reine' als openingsvoorstelling werd opgevoerd in de nieuwe Stadsschouwburg. KotéKoer vzw en TeamJacques vzw laten deze avond heropleven met de musical '3 Musketiers'.

Voor deze productie worden er audities gehouden op 20-21 oktober (eerste ronde) en 27-28 oktober 2018 (tweede ronde). Wij zoeken mannen en vrouwen vanaf 16 jaar voor alle rollen!

Welk engagement vragen we:

 • Je kunt aanwezig zijn op alle repetities! Deze vinden vanaf 2 februari plaats elke zaterdag van 10u tot 18u. Bijkomende repetities op zondag zijn mogelijk, maar worden op voorhand doorgegeven.
 • Je bent vrij vanaf 18 augustus voor extra repetities ’s avonds (weekdagen) en overdag (weekenden).
 • Je bent vanaf 18 september vrij ’s avonds op weekdagen, en overdag in de weekenden.
 • Als je geselecteerd bent, betaal je 50 euro deelnamegeld (voor kosten verzekering e.d.)

Inschrijven is niet meer mogelijk.

 

Bare

Dit najaar brachten wij onze nieuwste productie 'Bare'. Een groep van 25 acteurs, begeleid door een live-orkest, bracht meer dan 1200 bezoekers mee in het liefdesverhaal van Peter en Jason.

Lovende recensies en staande ovaties later, kijken wij graag terug op deze mooie productie. Volg zeker onze Facebook- en Instagrampagina om via foto’s deze voorstelling te herbeleven.

 

Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder

"They didn't know it was impossible so they did it."

Marc Twain.

Welkom op onze webstek

Dit Brugse productiehuis organiseert al enkele jaren hoogstaande musicals, waarbij liefhebbers de kans krijgen zich te ontplooien op een podium. Hierbij worden ze steeds ondersteund door een professioneel creatief en technisch team..

We werden reeds genomineerd voor de Vlaamse musicalawards (Peter Pan) en wonnen twee Gouden Meeuwen, waaronder die voor de totale productie van Merrily We Roll Along. Op deze site leest u meer over onze huidige en vorige producties.

Hopelijk tot binnenkort op een volgende voorstelling van KotéKoer, als publiek of als acteur(-trice)/zanger(es)/danser(es)!

Contact

 • Tel:
  +32 479 56 13 96
 • Email:
  info@kote-koer.be
 • Adres:
  Hogeweg 78
  8200 Brugge
  België

Ondernemingsnummer

Ons BTW-nummer en Kruispuntbank-ondernemingsnummer is
820.190.923

Rekeningnummer

IBAN: BE88 8917 5402 2941
BIC: VDSPBE91
(VDK Spaarbank)


Login