KotéKoer vzw

Welkom op onze website.


Volg ons op instagram

Ticketverkoop 3 Musketiers van start

Eén voor allen, en allen voor Eén. Voor de allereerste keer in de Brugse musicalgeschiedenis, steken KotéKoer vzw en TeamJacques vzw de koppen bij elkaar en brengen zij u een prachtig musicalspektakel.

Ter ere van de 150ste verjaardag van de Brugse Stadsschouwburg, werken beide verenigingen samen met Cultuurcentrum Brugge om deze speciale gelegenheid extra in de verf te zetten. In 2019 is het namelijk 150 jaar geleden dat 'Les Mousqetaires de la Reine' als openingsvoorstelling werd opgevoerd in de nieuwe Stadsschouwburg. KotéKoer vzw en TeamJacques vzw laten deze avond heropleven met de musical '3 Musketiers'. Op 6 mei nam de ticketverkoop van '3 Musketiers' een vlammende start! Intussen zijn al meer dan 1000 tickets voor deze voorstellingen verkocht!

Plaatsen voor zaterdag 28 september zijn nu al slechts beperkt beschikbaar!

Tickets kunt u hier bestellen

 

Musicalkamp 2019

Voor de vijfde maal organiseert Musicalvereniging KotéKoer vzw een Musicalkamp voor tieners tussen 10 en 20 jaar oud. Tussen zondag 14 tot en met zaterdag 20 juli 2019 worden de deelnemers ondergedompeld in een heus musicalbad, waar alle facetten van een musical aan bod komen (inclusief het maken van een eigen decor en kostuums).

Het kamp vindt plaats in een echte theaterzaal, CC De Dijk te Brugge, en kost €250 per inschrijving.

Dit is dé kans om uw kind/tiener op een speelse manier kennis te laten maken met het musicalgenre in dit 7-daags bootcamp!

Het kamp is compleet volzet.

 

Legally Blonde - Delta Nu
Legally Blonde - Elle & Warner
Legally Blonde - Brooke Wyndhams fitness video

"They didn't know it was impossible so they did it."

Marc Twain.

Welkom op onze webstek

Dit Brugse productiehuis organiseert al enkele jaren hoogstaande musicals, waarbij liefhebbers de kans krijgen zich te ontplooien op een podium. Hierbij worden ze steeds ondersteund door een professioneel creatief en technisch team..

We werden reeds genomineerd voor de Vlaamse musicalawards (Peter Pan) en wonnen twee Gouden Meeuwen, waaronder die voor de totale productie van Merrily We Roll Along. Op deze site leest u meer over onze huidige en vorige producties.

Hopelijk tot binnenkort op een volgende voorstelling van KotéKoer, als publiek of als acteur(-trice)/zanger(es)/danser(es)!

Contact

 • Tel:
  +32 479 56 13 96
 • Email:
  info@kote-koer.be
 • Adres:
  Hogeweg 78
  8200 Brugge
  België

Ondernemingsnummer

Ons BTW-nummer en Kruispuntbank-ondernemingsnummer is
820.190.923

Rekeningnummer

IBAN: BE88 8917 5402 2941
BIC: VDSPBE91
(VDK Spaarbank)


Login